Blog Posts

NE POKLIČE, KER NE ŽELI. (Grda resnica)

Moški so preprosta bitja. Ali nekaj hočejo, ali pa nočejo. Pri njih je črno ali belo, vmes ni milijon odtenkov možnosti, kot pri nas ženskah. Tako preprosti so, da nam je ženskam včasih kar težko verjeti, da je lahko tako preprosto. Hja, in še prej kot težko verjeti, je predvsem boleče dojeti, da ga ne zanimaš dovolj, da bi se oglasil, ko bi se moral.

Toda, ko ženske pridemo v določena leta, dozorimo, si pridobimo izkušnje in kar naenkrat vsi izgovori, ki smo jih iskale zanj v mlajših letih ne pijejo vode. Enostavno ne moreš več lagati sama sebe in ga opravičevati, da je revež morda preveč delal, morda ima težave doma, morda ga boli glava, morda to in morda ono… Vse to, samo da bi se vsaj malce bolje počutile, dokler čakamo na njegov klic ali sms.

Ne, ne, drage moje dame, bullshit!

Živimo v 21 stoletju in praktično vsi visimo na telefonu skoraj 24 ur na dan. Kdor ima željo, bo poklical, pisal, karkoli – javil se bo. Tudi, če bo ne vem kako utrujen, ne vem kako zaposlen, ne vem kako kaj. Javil se bo, ker bo to želel in ker želi, bo tudi našel način. Če je tako zelo zaposlen v službi, si bo vzel minutko časa, pa magari na wcju 😊

Point pa je predvsem ta – da nihče nikoli ni tako zelo zaposlen, da se ne bi javil.

ČE ŽELI.

Tako preprosto je to. Če pa mu nismo dovolj zanimive, bomo pristale nekje na dnu njegovega seznama opravkov. In vedno se bo našel nek izgovor.

Ali res želimo zapravljati svoj čas in energijo za nekoga, ki mu ni dovolj mar za nas? Se bomo zadovoljile z občasnim klicem, obljubo, bomo res čakale?

Ja, zna biti hudo, če ti je tip res všeč. In bedno, ker mu ti nisi dovolj všeč. Vem, da se v takih primerih naša samozavest lahko precej sesuje. Bije se bitka med srcem in možgani. Čustva ali realnost.

Vseeno bi nekako želele najti način in ga opravičiti. Ampak brez veze. S tem samo trpinčimo sebe. Ker dejstvo je, da pravi moški, ki ga ženska res zanima in je dovolj zrel, vedno pokaže interes. Ne igra nobenih igric. Nerad izgublja čas.

Odlična knjiga na to temo je Mu pač ni dovolj do tebe in vsekakor vsem priporočam branje.

Kar sem želela s tem člankom povedati je, drage dame (in tudi moški, če kakšen to bere) da nikar ne bodite naivne in ne zapravljate čas za nekoga, ki vas ni vreden. Svoj fokus in energijo usmerite vase in v nekoga, ki bo dokazal, da je vaše pozornosti vreden.

Čas hitro mineva, nikar ga ne zapravljajmo s čakanjem. GREMO NAPREJ.

Besede so eno, dejanja pa so tista, ki edino štejejo. Če vaš potencialni partner vedno znova pade, ko se je treba dokazati z dejanji… no mislim, da po prebranem članku že veste kaj je najpametneje storiti.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.