V medijih

Danes ve, kaj jo osrečuje

“Spoznala sem, kaj so ‘srečni’ naredili prav in kaj ‘nesrečni’ delajo narobe, da niso zadovoljni s svojim življenjem.

Zelo boli, ko te lasten starš niti enkrat ne pohvali za nič, kar si dosegel.

“Zato danes vsem staršem polagam na srce, prosim, spodbujajte svoje otroke že od mladih nog, stojte jim ob strani, spoštujte njihove želje in talente, naj vedo in čutijo, da so spprejeti in ljubljeni, to je največ, kar lahko naredite zanje, sploh v godnjem otroštvu, ko se razvija otrokova podzavest.”

Predstavlja svoj klub srečnih in uspešnih

Krasno je videti človeka, ki živi svoje življenje polno, izpolnjeno. Tudi energija teh ljudi je čisto drugačna. V srečnih ljudeh ni zlobe. S svojo srečo delajo svet lepši. 

Za svojo srečo je treba garati!

Kdor nekdanjo manekenko in tekmovalko za miss Slovenije, danes mlado pisateljico, spozna v živo, vidi pred sabo samo očarljivo, zgovorno in simpatično gospodično, ki ve, kaj hoče in kaj jo osrečuje. A pot do sreče 31-letne Bojane ni bila lahka. 

Življenje je prekratko, da ne sledimo svojim sanjam

Danes 31-letni očarljivi pisateljici Bojani Ivanović , ki je bila pred leti znana kot manekenka, med drugim je pri 23 letih tekmovala na dveh najprestižnejših tekmovanjih, in sicer Miss Slovenije in Mis Universe, se je pred nekaj leti življenje obrnilo na glavo.

Bojana Ivanović - v medijih

15 kil nesreče 

“Najprej pospravi v glavi, potem lahko shujšaš”

Bojana Ivanović - revija Jana

Neusmiljena bitka s kilogrami 

“Hodila sem po središču Ljubljanje in srečala znanca. Prepoznal me je, mene, nekoč manekenko, ki je krasila modne revije in v drugih ženskah zbujala  ljubosumje. ‘Poglej se, kakšna si, kako si se zredila. Fuj!’ je kričal za mano. Ženska, ki je stala poleg njega, se je zlobno hihitala., verjetno privoščljivo. Počutila sem se izjemno ponižano. Bilo me je sram same sebe in najraje bi se vdrala v zemljo, da me nihče ne bi videl.” 

Bojana Ivanović - v medijih

Ve, kako je na dnu in kako doseči srečo!

Nekdanja manekenka Bojana Ivanović po svojem uspešnem knjižnem prvencu 15 kil nesreče zdaj predstavlja že svojo drugo knjigo z naslovom Klub srečnih in uspešnih , ki je polna “aha momentov” in smernic za srečnejše življenje.

Bojana Ivanović - v medijih

Navdihujoča zgodba

“Danes se zavedam, da smo ljudje 100-odstotno odgovorni za svoje življenje in da imamo samo mi vse niti v rokah!”

0