KLUB SREČNIH IN USPEŠNIH 

36 življenjskih zgodb zbranih v 1 knjigi, ki spreminjajo pogled na svet. 

“Knjiga, ki ti odpre oči, ki te motivira in ti jasno pokaže, da si sam odgovoren za svojo srečo.

Zelo všeč mi je, da je avtorica vključila zgodbe ljudi, ki so srečni in ljudi, ki (še) niso srečni. Skozi njihovo razmišljanje se hitro zavemo kaj je tisto kar nas dela srečne in kaj ne. Zgodbe te tako potegnejo vase, da ne želiš odložiti knjige dokler ne prebereš cele.

Želiš biti žrtev ali zmagovalec? Izbira je tvoja. Sprejmi odgovornost zase, za svoje življenje, srečo in uspeh.”

– ANITA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Knjiga je čudovita, navdihujoča in hkrati poučna oz. motivacijska za vse tiste, ki niso uspešni in živijo v senci srečnih in uspešnih, ker niso odločeni, si ne upajo in se bojijo vzeti življenje v svoje roke ter slediti svojim sanjam in zaživeti srečno življenje. Prav tako pa je odlična tudi za vse tiste, ki so si upali in sledili svoji strasti ter prišli do cilja, saj jim je potrditev, da so ravnali pravilno.

Tudi sama sem na duhovno pot stopila dokaj pozno pri svojih štiridesetih letih, ko sem po prometni nesreči začela razmišljati drugače. Še vedno ne živim življenja kakršno si želim, sem pa ogromno napredovala sploh v zadnjem letu in vem da sem na dobri poti. Tudi ta knjiga mi je dala dodatno moč in motivacijo in se bom večkrat vračala k branju. Poleg tega jo bom vsekakor priporočila tudi drugim predvsem tistim, ki se ne morejo odločiti, si upati in premagati strah na poti do svojih sanj.

Hvala, hvala, hvala za to knjigo.”

IRENA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

IZBERI Svoj Izvod Knjige:
(Primerno tudi kot darilo za bližnje ali prijatelje.)
 

100 % GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO + DARILO 

Knjigo lahko naročiš brez tveganja, saj ti v primeru, da ne bo izpolnila tvojih pričakovanj VRNEM DENAR. 

Prejmeš pa tudi DARILO: MOTIVACIJSKO KARTICO in KNJIŽNO KAZALO. 


VIDENA V NASLEDNJIH MEDIJIH 🙂 

“Knjiga “Klub srečnih in uspešnih” je ena od knjig, ki jo ne odložiš, dokler ne prebereš do konca. Vsaka zgodba srečnih ali “še” ne srečnih je zgodba življenja zase…a vse imajo skupno sporočilo…mi smo tukaj in zdaj.. v tem trenutku moramo poskrbeti, da bomo zvesti samemu sebi in poskrbeti za OD-LOČITEV zase….ko sprejmemo to odločitev, se ločimo od starega jaz in smo na poti k novemu jaz. Seveda brez discipline in zaupanja vase ne gre. Knjigo priporočam v branju čisto vsakemu tako srečnemu kot “še” ne srečnemu. Z najlepšim željami, da knjiga doseže čim večji krog bralcev, pospremim to knjigo v svet. Bravo Bojana, za to knjigo.”

MOJCA 

Zakaj je knjiga Klub srečnih in uspešnih VREDNA branja?  

 • Sestavljena je iz 36 resničnih zgodb, vsaka zgodba pa nas nauči eno bistvenih spoznanj kaj ločuje tiste »ta srečne« in tiste »nesrečne« 

• Razdeljena je na ključna področja, ki so po mojem mnenju najbolj pomembna, da smo srečni in zadovoljni.

Ta področja so: 
 LJUBEZEN (6 zgodb), 
ZDRAVJE (10 zgodb), 
 PRIJATELJSTVO (6 zgodb), 
KARIERA (4 zgodbe), 
 ZLATA LETA (6 zgodb) ter
 SRČNE ŽELJE (10 zgodb)

• Zgodbe pripovedujejo ljudje različnih starosti – od 19 let do 80 let, tako da je knjiga primerna za vse generacije. 

Ponuja ti cel kup ODGOVOROV…

Na večno uganko – Kako biti srečen? Kaj je potrebno storiti, da si srečen? Kaj je skrivnost tistih, ki so srečni? Kako jim uspe? Kaj delajo drugače? 

Ali je lahko vsak izmed nas srečen in uspešen? Kako lahko končno tudi vi postanete srečni ter uspešni. 

Kaj so bistvene razlike med ljudmi, ki so srečni in ljudmi, ki niso?

Kako lahko zaživite svoje življenje PO SVOJE. Kako pričeti živeti kot 100 % lastnik svojega življenja.

Katere so potrebne lastnosti za srečo in uspeh. Kako pozabiti na vse kar vas ovira pri doseganju ciljev.

Kako prisluhniti sebi in spoznati, kaj za vas pravzaprav pomeni biti srečen in uspešen.

Kako dobiti od življenja tisto, po čemer hrepenite. Kako se pobrati po težkih življenjskih preizkušnjah.

Kako se dvigniti nad slabo situacijo, ki se vam zgodi in biti zmagovalec. 

Kako pričeti uresničevati svoj potencial in sanje. Kako spet verjeti v lepši jutri. 

Kako najbolje izkoristiti čas, ki nam je dan na ten svetu. 

Kako biti na stara leta srečen in zadovoljen kako si preživel svoje življenje. 

 

PREJMEŠ PA ŠE DARILO:

– motivacijsko kartico Uspelo ti bo, ki ti razkrije še 13 ključnih univerzalnih načel uspeha ter knjižno kazalo. 

“Je preveč hitro, da že pišem? Ker jaz sem jo prebrala, ne, pojedla sem jo in prejokala sem jo, priznam… Verjamem, da se vedno v življenju vse zgodi z razlogom in tudi to, da sem prejela to knjigo v obdobju, ko se nisem počutila najbolj srečna, je gotovo z razlogom… Spomnila me je. Opomnila me je. Predramila in naučila me je. Jokala sem, ker sem se v marsikaterem opisu našla. Srečnem in nesrečnem… In sedaj vem kako in kaj, da se bom našla samo še med srečnimi ljudmi. Hvala vam, draga Bojana… Osrečili ste me!”

DARJA I. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1000 + ZADOVOLJNIH BRALCEV

 KAJ SO O KNJIGI POVEDALI BRALCI? 

Tukaj je nekaj njihovih mnenj: 

Knjiga “Klub srečnih in uspešnih” je ena od knjig, ki jo ne odložiš, dokler ne prebereš do konca. Vsaka zgodba srečnih ali “še” ne srečnih je zgodba življenja zase…a vse imajo skupno sporočilo…mi smo tukaj in zdaj.. v tem trenutku moramo poskrbeti, da bomo zvesti samemu sebi in poskrbeti za OD-LOČITEV zase….ko sprejmemo to odločitev, se ločimo od starega jaz in smo na poti k novemu jaz. Seveda brez discipline in zaupanja vase ne gre. Knjigo priporočam v branju čisto vsakemu tako srečnemu kot “še” ne srečnemu. Z najlepšim željami, da knjiga doseže čim večji krog bralcev, pospremim to knjigo v svet. Bravo Bojana, za to knjigo.

MOJCA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Knjiga je čudovita, sploh nisem mogla nehat brat. Knjiga mi je všeč, ker si izpostavila srečne in še ne srečne ljudi. Iz te knjige se lahko posameznik nauči da ima na izbiro – da se vda v usodo in je jezen na celi svet ali pa usodo vzame v svoje roke in poskuša za svojo srečo nekaj naredit. Knjiga mi je dala motivacijo za naprej in mislim da se bo vsak, ki bo knjigo prebral našel v eni od zgodb ter bo dobil motivacijo ali nasvet kako naprej na poti do sreče, pa če je to dolga pot ali samo zaključek.

SAŠA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Je preveč hitro, da že pišem? Ker jaz sem jo prebrala, ne, pojedla sem jo in prejokala sem jo, priznam… Verjamem, da se vedno v življenju vse zgodi z razlogom in tudi to, da sem prejela to knjigo v obdobju, ko se nisem počutila najbolj srečna, je gotovo z razlogom… Spomnila me je. Opomnila me je. Predramila in naučila me je. Jokala sem, ker sem se v marsikaterem opisu našla. Srečnem in nesrečnem… In sedaj vem kako in kaj, da se bom našla samo še med srečnimi ljudmi. Hvala vam, draga Bojana… Osrečili ste me!

DARJA I. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Knjiga je čudovita, navdihujoča in hkrati poučna oz. motivacijska za vse tiste, ki niso uspešni in živijo v senci srečnih in uspešnih, ker niso odločeni, si ne upajo in se bojijo vzeti življenje v svoje roke ter slediti svojim sanjam in zaživeti srečno življenje. Prav tako pa je odlična tudi za vse tiste, ki so si upali in sledili svoji strasti ter prišli do cilja, saj jim je potrditev, da so ravnali pravilno.

Tudi sama sem na duhovno pot stopila dokaj pozno pri svojih štiridesetih letih, ko sem po prometni nesreči začela razmišljati drugače. Še vedno ne živim življenja kakršno si želim, sem pa ogromno napredovala sploh v zadnjem letu in vem da sem na dobri poti. Tudi ta knjiga mi je dala dodatno moč in motivacijo in se bom večkrat vračala k branju. Poleg tega jo bom vsekakor priporočila tudi drugim predvsem tistim, ki se ne morejo odločiti, si upati in premagati strah na poti do svojih sanj.

Hvala, hvala, hvala za to knjigo.

IRENA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Knjiga, ki ti odpre oči, ki te motivira in ti jasno pokaže, da si sam odgovoren za svojo srečo.

Zelo všeč mi je, da je avtorica vključila zgodbe ljudi, ki so srečni in ljudi, ki (še) niso srečni. Skozi njihovo razmišljanje se hitro zavemo kaj je tisto kar nas dela srečne in kaj ne. Zgodbe te tako potegnejo vase, da ne želiš odložiti knjige dokler ne prebereš cele.

Želiš biti žrtev ali zmagovalec? Izbira je tvoja. Sprejmi odgovornost zase, za svoje življenje, srečo in uspeh.

 ANITA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kot sem že napisala, sem knjigo prebrala v enem vdihu. Če bi knjigo morala opisati na kratko, bi rekla samo PREPROSTO ČUDOVITA.

To, da so v knjigi resnične zgodbe je zelo dobra ideja, saj se lahko v kakšni zgodbi tudi najdeš. Zanimivo je, da večino zgodb pripovedujejo ženske. Zdaj ali so moški bolj sramežljivi in ne želijo povedati svojo zgodbo, ali pa so preprosto bolj srečni.

Vendar vseeno, knjiga je čudovito napisana, je resnična in res ti lahko pomaga v življenju.

Sama sem se našla kar v nekaj zgodbicah in meni so te osebe dale misliti. Res je v življenju tako, da imamo ljudje različne poglede, različne strahove. Eni so bolj močni in povejo na glas, ter poskrbijo za svoje življenje, eni smo pa tihe miške in se sprijaznimo s svojim življenjem. Mislim, da moram vseeno poudariti, da sem srečna v življenju .

Zato sem vesela, da se je našla oseba in nekaj teh zgodb zbrala in napisala knjigo.

TADEJA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Torej… knjigo sem prebrala na dušek… pa ne enkrat, dvakrat. Zakaj? Ker, ko sem jo prvič odložila prebrano, sem se zamislila. Saj sem se našla v marsikaterem zapisu, zgodbi. Tako tisti srečni kot tudi v tisti še (ne)srečni. Zamislila sem se. Vprašala sem se, kje sem zdaj, ta trenutek. Kakšno zgodbo bi napisala jaz? Bi bila na strani srečnih ali ne-srečnih? Knjigo sem ponovno vzela v roke in jo spet “pojedla”. Je zelo lepo berljiva. Zelo mi je všeč, ker so opisana vsa področja, od ljubezni, zdravja, prijateljstva, do zlatih let in želja. Tudi sam zaključek je top, ker se povzame bistvo. Da ne bom predolga…meni je knjiga super, saj se zamisliš. Da ti zagon, pokaže ti pot, če jo le želiš videti. Odločimo se ZASE, izberimo SEBE in delajmo na SEBI. Pot ne bo lahka, toda sprejeti je treba odločitev in se za njo boriti. Saj se borimo zase. Na koncu pa nas čaka SREČA.

SAŠA B. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lahko vam le čestitam! Knjigo sem dobesedno požrla, ker to so zgodbe vsakdana in iz njih se lahko veliko naučimo, če želimo. Tudi sama sem veliko prestala in ugotovila, da si že zjutraj ustvariš dan, dober ali slab – s svojimi mislimi. Želela bi knjigo podariti možu, ki je potreben, da prebere nekaj pozitivnega…on mislim, da še ne razume dodobra, kaj mu vsak dan govorim… Življenje je lepo!

LUCIJA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

V knjigi je strnjeno en kup resničnih zgodb. Ker sem sama v postopku ločitve in se seveda, kot mnogo drugih iščem, mi je ta knjiga s pozitivnimi in negativnimi zgodbami dala neke smernice za naprej. Videti moramo sebe, iskati sebe, da se ne bomo pri 80-ih spraševali, kam je šlo naše življenje. Marsikdo se bo poistovetil z zgodbami. Močno upam, da bodo z negativnimi spoznali, da tako ne gre. Da se opremo na pozitivne in da se postavimo zase. Nihče drug se namreč ne bo. Zbrati moramo pogum in ni važno, ali smo stari 30, 40, 60, 80, še vedno imamo čas. Pa čeprav leto ali dve. Ne smemo pustiti svojim sanjam, da gredo mimo nas. Vsi se znajdemo v težkih trenutkih, smo na dnu. Ampak knjiga nam bo pomagala, da se postavimo na noge. Da nas zgodbe pozitivno navdihnjeno. Če so zmogli drugi lahko tudi mi.

Hvala za knjigo. Meni osebno zelo pozitivna. Tiste negativne pa so mi dale misliti. Ne smeš se smiliti sama sebi!!!! Glavo gor in gremo naprej!!!! Zmogla bom!!! Zgodbe nam dajo vedeti, da nismo edini s takimi težavami. Mnogo nas je. Naredimo spremembe sedaj in ne čakajmo na “pravi trenutek”.

NINA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

POMEMBNO! 

Ker želim, da se za naročilo knjige odločiš popolnoma mirno in brez skrbi ali je knjiga prava izbira zate, mi lahko knjigo vrneš, v kolikor ne bo izpolnila tvojih pričakovanj, jaz pa ti vrnem denar brez vprašanj! 

Še vedno nisi čisto ziher? 🙂 

Preberi še nekaj mnenj spodaj. ⤵️

Knjiga mi je zelo všeč, saj opisuje življenjske zgodbe srečnih in še ne srečnih ljudi. Knjiga me je naučila, da je treba usodo vzeti v svoje roke, ne smeš obupati in biti čimbolj pozitiven. Drugače samo zapravljaš svoje življenje in čakaš na žalostni konec.To pa ni prav in to nas učijo tudi naši “mali borci” žal pokojni Kristjan Julian, Kris, Gal in drugi.

R.B. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Briljantna ideja pisateljice skozi zgodbe drugih poiskati formulo za kvalitetnejše življenje. Knjiga je napisana z enostavnim, razumljivim jezikom primernim in dostopnim za vsakega bralca ter mu diskretno ponuja dva vzorca besed, ki jih bralec lahko razloči med srečnimi in nesrečnimi ljudmi, ter sam pride do zaključka, kako funkcionira vzorec razmišljanja ene ter druge skupine. Knjiga ni skup pravil, ki jim je treba slepo slediti do uspeha, knjiga enostavno vendar metaforično na tujih primerih spodbuja bralca na individualne spremembe. Toplo priporočam!

JASMINA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Knjiga te res pritegne k branju, je neverjetno berljiva (list za listom, nikakor ne moreš odnehati, jaz sem jo prebrala od enkrat – pa nisem velika ljubiteljica branja).

Skozi zgodbe sem spoznala kako sem dejansko srečna, čeprav se tega prej nikoli nisem tako dobro zavedala, dokler nisem prebrala zgodbe tistih nesrečnih ljudi. Spoznala sem tudi, da bom morala na določenih področjih še delati in vanje vložiti še nekaj truda, dokler ne bom popolnoma srečna.

V knjigi je lepo predstavljeno, kako je res vsak svoje sreče kovač. Mislim da bi vsi morali prebrati knjigo, gotovo se znajdejo v kateri zgodbi, tako srečni kot nesrečni.

Kar pa mi je bilo najbolj všeč je pa to, da je v zgodbah skrito tudi tisto, kar je pravzaprav najpomembnejše, to so “izhodi”, kako lahko z čisto majhnimi koraki spremenimo svoje življenje na boljše ter bolj kvalitetno.

ZALA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Knjiga se hitro in z radovednostjo bere. V veliko zgodbah sem lahko našla delček sebe. Z osebami, ki se niso na cilju in so se nesrečne, sem na nek način sočustvovala.

Osebe, ki so sebe postavile na prvo mesto in se odločile za srečo, sem občudovala. Navdušila me je njihova odločnost, pogum, borbenost.

Knjiga nam prikazuje, da se vedno lahko odločimo, kaj in kako bomo. Vedno obstaja druga pot, pot sreče in osebnega zadovoljstva… Le odločiti se moramo.

Zgodbe nam konkretno prikazujejo razliko v življenjih srečnih in nesrečnih oseb. Branje zgodb nesrečnih oseb te premakne z mrtve točke, te vzpodbudi k spremembi.Branje zgodb srečnih oseb pa vliva upanje, pogum ter vztrajnost.

SLAĐANA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Knjiga je zelo lepo berljiva, ko začneš, kar ne moreš nehat. Samo še to zgodbico, pa grem spat. No, pa še eno in še eno… Ta zasnova v obliki kratkih izpovedi mi je zelo všeč. Všeč mi je tudi, da ima vsaka malo drugačen stil pisanja, kar popestri branje. Glede zgodb… nobena se ne začne srečno, tudi pri pozitivnih te malo boli duša, ko bereš, kaj vse so ljudje v življenju morali dati skozi. A ti odleže, ko spoznaš, da imajo srečen konec. Sploh Aido na kolesu bi si želela srečati v živo; njena zgodba je polna optimizma in življenja. Na drugi strani pa so zagrenjeni ljudje, brez volje do življenja, brez barv v dnevih. Bereš, po glavi ti gre nešteto rešitev, kaj bi lahko, kaj bi morali…. prav bolelo me je, ob nekaterih. Sama nisem rojen optimist in pozitivec. Zgodbe so se me precej dotaknile.  Ampak, obupam pa nikoli. Verjamem, da se da. Naravno ne, s trudom pa.

LUČKA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Menim, da v življenju vsi pridemo do točke, ko se naša pot znajde v križišču in samo mi smo tisti, ki se moremo odločiti, katero pot bomo izbrali, s kakšnimi koraki jo bomo prehodili in skozi kakšna očala bomo nanjo gledali. Slediti srcu in zaupati sebi in svoji odločitvi, da je naša izbrana pot za nas tista prava.

Včasih se tudi zmotimo in tudi s tem ni nič narobe, saj lahko v vsakem trenutku spremenimo smer naših korakov, zajamemo zrak in globoko vdihnemo svež zrak, očistimo očala ali pa morda zamenjamo stekla, zberemo pogum in stopimo naprej – korak za korakom. Dokler ne pridemo do cilja – ne glede na to, kako daleč je ta in ne glede na to, kako ga kličemo – sreča, ljubezen, uspeh, zmaga … Vsako srce bije za nekaj, in vsako srce bije pravilno in najboljše kot le zna.

Knjiga je odličen prikaz le tega prepleta in potrjuje dejstvo, da smo sami odgovorni za naše odločitve, da sami izbiramo naše poti, ta knjiga pa je lahko tudi zelo dober smerokaz pred križišči.

Meni je knjiga izjemna.

NASTJA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ta knjiga je izredno zanimiva ravno zaradi življenjskih zgodb, ki jih ljudje dejansko živijo. Jaz sem se kar enih parkrat našla v nekaterih zgodbah. Večinoma me je prežemala kurja polt in da ne govorim koliko krat sem dobila solzne oči. Mislim, da moj komentar pove vse.

BOŽENA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Knjigo sem v celoti prebrala, kar v nekaj zgodbah sem se našla…. Res je vsak je svoje sreče kovač, vse prevečkrat se prepustimo toku življenja in razmišljamo kaj bodo pa drugi rekli. Definitivno bi morali sebe vedno postaviti na prvo mesto, žal pa ni vedno tako… Všeč mi je ker opisuje resnične zgodbe.

DRAGICA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Knjiga mi je prišla v roke ravno v pravem času. Pritegnila me je tako, da sem jo prebrala v dveh popoldnevih. Vsako prosto minuto sem izkoristila za branje, kar se mi ni zgodilo že kar nekaj let.. Našla sem se v veliko zgodbah, ki so mi dale motivacijo, da pravilno razmišljam in da moram naprej, ne glede na to kako težko je trenutno videti. Prepričana pa sem, da mi bo knjiga v navdih in opomin tudi v prihodnje.

MAJA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Knjiga je res vredna branja, kar požirala sem jo. Vleče, da jo bereš.

Koliko malo je potrebno, da smo srečni. Samo lepa misel, nasmeh, zahvala da smo tukaj, da je vsak dan lahko lep. Zahvalimo se, da se zjutraj zbudimo, ali je zunaj sonce ali dežuje, dan je lahko prečudovit. Knjigo bi priporočala vsakemu, da bi videl kako lahko najde upanje, da smo srečni. Kaj vse spremeni ena lepa misel. 

ALENKA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 Hmm, kaj več naj še napišem, mislim, da me imaš počasi že dovolj 🙂 

Zelo bom vesela, če čutiš, da je ravno moja knjiga tista, ki ti bo pokazala pot do drugačnega in lepšega življenja, če pa te ni prepričala, pa ti želim, da čimprej najdeš drugo knjigo oz. način, da zaživiš srečnejše in lepše življenje. 

Čas je namreč preveč dragocen in preveč hitro mine, da bi samo čakali in upali, da bo bolje – brez našega delovanja in truda žal ne bo. 

Želim ti, da zaživiš kot si želiš in to čimprej – verjemi, lahko ti uspe! 🙂 

Bojana 

 

2020-08-03-21-46-59-404 3

ČE PA TE ZANIMA ŠE MALO O MENI… 

 Naj se ti predstavim v naslednjih nekaj stavkih, da me malo bolje spoznaš in da boš vedel/a kako sem sploh pričela pisati knjige za osebno rast in zakaj tako strastno zagovarjam načelo ŽIVIM KOT SI ŽELIM.

Že kot deklica sem imela svoje sanje. Želela sem si postati pevka, želela sem pisati pesmi in knjige (takrat sem sicer želela pisati bolj kakšne romane). 

Te želje so živele globoko v meni, navzven pa sem bila tako sramežljiva, da sem v šoli večino časa bila tiho in v ozadju, ko pa je bilo treba kaj povedati pred razredom, sem po navadi zmrznila in se cela tresla od treme. 

Bila sem ranjeno dekle, z zelo slabo samopodobo ter omejena s prepričanji, ki so mi jih vsadili doma, da mi nikoli nič ne more uspeti in po navadi mi tudi nikoli nič ni ali pa vsaj ne tako kot bi si želela, saj je moja podzavest potrjevala ta prepričanja).

Nekako sem plula skozi življenje in vedno krivila druge za svoje neuspehe in slabo počutje ter bila jezna zakaj drugim uspeva. Menila sem, da meni pač ni usojeno biti srečna ali uspešna ter smatrala sebe kot največjo luzerko. 

Verjetno bi še danes živela po starem vzorcu, če me nebi zveza v kateri sem takrat bila “prisilila”, da sem začela z delom na sebi.

Danes vem, da je to bila moja življenjska preizkušnja (in največji blagoslov), ki sem jo morala prestati, da lahko sedaj končno sledim sebi in svojim sanjam. 

Še prej pa sem se morala dvigniti iz črne luknje v katero sem padla (v njej sem tičala skoraj 3 leta) ter premagati depresijo, panične napade, negativno razmišljanje, različne strahove, razčistiti v glavi kdo sem in kaj si želim ter se znebiti omejujočih prepričanj, ki so me vsa ta leta ovirala pri doseganju ciljev. 

Dela je bilo veliko, najbolj pa me je gnalo eno – na stara leta nisem želela obžalovati, da nisem živela po svoje in kot sem želela. Tega se namreč še danes bojim kot hudič križa, ker sem že občutila kako huda je ta bolečina obžalovanja, ko sem za 3 leta “prenehala” živeti. 

Kako mi je uspelo in zakaj lahko sedaj tudi tebi pokažem pot ven iz začaranega kroga? 

Ko sem končno imela dovolj životarjenja, sem sklenila, da je čas za spremembe. 

Mimogrede, rada bi da veš – 

VSE SE ZAČNE Z ODLOČITVIJO. 

  • najprej sem pričela s poslušanjem motivacijskim govorcev (najbolj me je navdušil Les Brown)
  • začela sem brati knjige za osebno rast, do danes sem jih prebrala več kot 100 (Menih, ki je prodal ferrarija je bila prva knjiga, ki mi je odprla oči in spremenila pogled na življenje)
  • pol leta sem hodila na individualne pogovore k terapevtki, tu sem prvič ozavestila vsa svoja negativna prepričanja in vzorce
  • 7 mesecev sem obiskovala skupino Ko pozvoni sreča, tukaj sem spoznala, da je najbolj pomembno početi to kar si želiš
  • 9 mesecev sem obiskovala skupino za osebno rast, kjer sem se ogromno naučila in zopet prišla v stik s seboj
  • obiskala sem ogromno seminarjev in tečajev, ki so me naučili kako zrasti kot človek 
  • v času dela na sebi sem pridobila ogromno znanja, ki ga sedaj delim v knjigah, saj želim na svetu videti čim več srečnih ljudi
  • vse kar sem se naučila sem pričela uporabljati v življenju in lahko rečem, da sedaj končno živim svobodno in počnem to kar imam rada – pišem knjige in začenjam svojo glasbeno pot. 

Veš, vidim veliko ljudi, ki po svetu hodijo z žalostnim obrazom in brez iskrice v očeh, kar me zelo žalosti. Oči so ogledalo duše in takoj lahko veš ali je človek srečen ali ne. 

Jaz si želim biti za zgled, da je možno življenje spremeniti na bolje. Rada bi pokazala ljudem, da nič ni zacementirano in da se vse lahko spremeni, seveda če se mi trudimo za to, zato sem v trenutkih, ko dobim sporočilo, da je moja knjiga nekomu pomagala, srečna in vesela, da sem imela to čast prispevati k ustvarjanju lepšega življenja.