PRENESI SI 51 DNEVNI BREZPLAČNI
E-PLANNER
Naredimo največ kar se da do novega leta!

To da si ljudje na začetku novega leta postavimo cel kup ciljev, ni nič nenavadnega.

Vsem nam se po glavi mota veliko različnih ciljev in želja, ki jih skozi leto bolj ali manj uspešno realiziramo, nekateri pa ostanejo le v naši glavi ali srcu.

Tudi sama letos nisem uresničila vseh ciljev, ki sem si jih postavila na začetku leta in ko sem pred dnevi tuhtala koliko časa je še ostalo do novega leta ter ali bi še lahko kaj storila v tej smeri ali bi raje počakala na januar, je srce šepetalo – pojdi v akcijo!

In res, če bolje razmislim, zakaj bi čakala? Zakaj bi kdorkoli čakal? Od čakanja res nimamo čisto nič.

51 dni je veliko dni časa, da uresničimo ali pridemo bližje k želenemu cilju. Vsak dan lahko naredimo par majhnih korakov, ki nas bodo peljali bližje uresničitvi. (No, na dan 16.11.2020, je sicer malo manj kot 51 dni, a vseeno dovolj, da zavihamo rokave.)

 

V duhu tega razmišljanja se je rodila ideja, da ustvarim dnevni planer za zapisovanje dnevih korakov, ki so potrebni za dosego našega cilja. Ta planer je lahko naša opora, saj pametni pišejo – tako pravijo. 😉 In to še kako drži, saj jaz pri sebi opazim, da veliko več stvari postorim, ko si zjutraj napišem vse dnevne naloge, ki jih moram opraviti.

Si z menoj? 🙂 Bi tudi ti izkoristila še teh 51 dni in dala vse od sebe, da dosežeš nek svoj cilj?

Obljubim ti, da boš 31.12. zelo ponosna in da boš še z večjim entuziazmom za doseganje svojih ciljev vstopila v 2021!

Psst – tole je prvič, da sem se lotila oblikovanja planerja, zato mi prosim ne zameri, če najdeš kakšno napakico 😉