🌟SPOZNAJ KNJIGO 🌟

365 navdihujočih citatov, misli in nasvetov za bolj pozitiven UM, VIBE in LAJF

 BOMBONČKI DNEVNE POZITIVE 

Ni lepšega in lažjega načina, da si narišeš nasmešek na obraz, kot da prebereš nekaj pozitivnega.

Razpoloženje se ti lahko v sekundi izboljša ali pa ti le še bolj polepša dan.

Ker sama pri sebi dobro vem, kako čarobno name delujejo pozitivne besede in kako me dvignejo, tudi ko imam slab dan, sem ustvarila tole čudovito, inspiracijsko knjigo, ki vsebuje 365 citatov, misli in nasvetov za dnevno dozo pozitivnih bombončkov, ki bodo naše dneve in življenje naredili lahkotnejše, lepše in bolj optimistično. 

Knjiga je žepne velikosti (16x19cm), kar pomeni, da jo lahko povsod vzamete s seboj in jo prelistate, ko si boste zaželeli malce iskric navdiha, je pa tudi odlično darilo za vse vaše najbližje, katere želite videti srečne in nasmejane. 

Na koncu knjige so še 3 prazni listi na katere lahko sami zapišete vaše najljubše citate in misli. 

Trde platnice, 368 strani. 

*V primeru, da knjiga ne izpolni pričakovanj, jo je možno vrniti v roku 14 dni.*

DARILO OB NAROČILU V MARCU: ENA KNJIGA GRATIS 🙂 

 

24,90 EUR 

Brezplačna poštnina

DARILO: 1 KNJIGA GRATIS 

39,90 EUR 

Brezplačna poštnina

DARILO: 2 KNJIGI GRATIS 

 

 

DNEVNA DOZA POZITIVE KREPI NAŠ OPTIMIZEM

Nekaj minutk na dan ob prebiranju te knjige bo vaš dan zagotovo naredilo lepši, lahkotnejši in seveda predvsem pozitivnejši. Navdihnila bo vaš um, da boste na stvari lahko gledali bolj pozitivno, pomagala vam bo videti vedno nekaj lepega v dnevu ter vas spodbujala, da so vaše misli čiste in pozitivne. 

Včasih je pozitiven pogled tudi vse, kar potrebujemo, da vidimo sonce za oblaki. Z navdihujočimi citati in preprostimi nasveti vam bo ta očarljiva knjiga pokazala in vas spomnila, kako pogledati na vse, kar se dogaja okoli nas s svetle plati in doseči bolj pozitiven odnos do življenja samega, ne glede na okoliščine. 

Okoli nas se zna včasih najti kopica toksičnih in negativnih ljudi, ki nas lahko hitro povlečejo v njihovo greznico, zato je fino, da imamo ob sebi nekaj, kar nam bo pomagalo videti lepoto vsakdanjika in odmakniti fokus od negativnega. 

Knjiga je skrbno zasnovana, da nas bo razveselila in napolnila z pozitivno energijo prav vsak dan v letu, zato tudi ravno številka 365. 🙂 

“Optimizem je magnet za srečo. Če ostanemo pozitivni, bomo v naše življenje pritegnili dobre stvari in dobre ljudi.” 

– Mary Lou Retton

 

 

24,90 EUR

Brezplačna dostava

DARILO: 1 KNJIGA GRATIS 

39,90 EUR

Brezplačna dostava

DARILO: 2 KNJIGI GRATIS